Bouwkundig adviesbureau – Architectuur Studio Wezenberg

De uitdagingen van uw project

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herbestemming, elk project brengt verschillende bouwkundige vraagstukken en uitdagingen met zich mee. Het is dan wel zo prettig als u een betrouwbaar bureau achter zich heeft staan dat u hierover kan adviseren, u voor de mogelijke valkuilen kan behoeden, en u kan helpen de realisatie van uw project in goede banen te leiden.

Wat Studio Wezenberg voor u kan betekenen

Architectuur Studio Wezenberg is u als ervaren bouwkundig adviesbureau graag van dienst bij uw bouwproject. Wij geven niet alleen deskundig advies in de ontwerpfase, maar kunnen u ook van dienst zijn met o.a. het vaststellen van de Total Cost of Ownership, het aanvragen van vergunningen, het contracteren van aannemers, het bewaken van de planning en nog veel meer. Uiteraard houden we gedurende het hele traject ook een oogje op uw budget. Met Studio Wezenberg staat u er nooit alleen voor!

Betrouwbaar bouwkundig adviesbureau

Architecten Studio Wezenberg heeft veel ervaring op het gebied van bouwkundig advies en hanteert een transparante werkwijze.

De ideale partner

We denken altijd met u mee en stellen alternatieven voor die kunnen bijdragen aan een duurzamere realisatie.

Aanvullend interieuradvies

Heeft u tevens aanvullend advies nodig over bijvoorbeeld trappen, vloeren, verlichting of kleuren? Ook daar helpen we u graag bij.

Vaste contactpersoon

Gedurende het hele traject heeft u één vast aanspreekpunt waarmee u intensief contact houdt.

Alle aspecten

3D-ontwerpen, vergunningen en offertes bij aannemers aanvragen, begeleiding tijdens de uitvoering… we kunnen het allemaal voor u doen.

Vindingrijke oplossingen

Wij bieden vindingrijke oplossingen voor ieder bouwkundig, installatietechnisch of budget gerelateerd probleem.

Tevreden opdrachtgevers

Aantal schetsen
Nieuwe ideeën
Tevreden klanten
Espresso's