Intakegesprek - Architectuur Studio Wezenberg

Waarom een intakegesprek?


Elke opdrachtgever is uniek en een ontwerp maken voor uw werk en/of leefomgeving is een zeer persoonlijk traject.

Tijdens het ontwerptraject hebben we intensief contact

Uw wensen zijn leidend. Dat betekent niet dat we alleen tekenen wat u al in uw hoofd heeft. Wij denken kritisch met u mee en dragen alternatieven aan. Zodat u bewuste keuzes maakt. Ook over de kosten van uw woning. Wij maken het liefst bij het schetsontwerp al een kostenraming voor u. Dan kunnen we in een vroeg stadium bijsturen en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Daarna stopt het niet

Na het ontwerpproces nemen wij, als u dat wilt, de vergunningaanvraag uit handen en begeleiden we het bouwproces. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het ontwerp, de aanvraag van vergunningen en de uitvoering. Wij zorgen ervoor dat alle uitvoerende partijen zich aan hun afspraken houden. We doen dat op een soepele manier: vriendelijk waar mogelijk en doortastend waar nodig.
Onze betrokkenheid gaat zover als u wilt. Er komt veel op u af als u zelf bouwt. Wilt u aanvullend advies over de vloerafwerking, trappen, verlichting en de kleur van uw wanden? Het kan allemaal. Zo voelt uw huis straks van buiten én van binnen precies goed.

Deze opdrachtgevers gingen u voor!

Vraag hier een gratis intakegesprek aan t.w.v. €250,-

Een belangrijke basis hiervoor is dat er een klik is tussen u en ons. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsafspraak met architect Guido Wezenberg. Hij hoort graag alles over uw woonwensen en blijft uw contactpersoon gedurende het hele traject. Als u dat wilt, werken we na het gesprek de eerste ontwerpschetsen uit. U zit niet meteen aan ons vast, want het voortraject reken we apart met u af. De prijs ligt tussen € 500,- en € 750,-. Daarna bent u volledig vrij om ons wel of niet de opdracht voor het volledige ontwerptraject te geven.

Strak ontwerp - soepele begeleiding