Architectuur - Architectuur Studio Wezenberg

Architectuur

Laat ons uw rechterhand zijn

Uw eigen huis laten bouwen, een ingrijpende verbouwing of plannen voor uw bedrijfshuisvesting? Dan gaat u een enerverende tijd tegemoet. Het ontwerp, de vergunningen en de daadwerkelijke bouw: er gaat een wereld voor u open. Een wereld die wij goed kennen.

Hoe het moet worden heeft u al bedacht

Alleen heeft u nog iemand nodig die uw ideeën omzet in een bouwkundig ontwerp. Iemand die met u meedenkt en met slimme oplossingen komt. Maar ook iemand die het bouwproces snapt en de taal van de aannemer spreekt. Want vertraging en meerkosten tijdens de bouw, daar zit u niet op te wachten.

Die expert zijn wij

Tenminste: als het klikt. Want dat is voor ons een belangrijke basis. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsafspraak met architect Guido Wezenberg. Hij hoort graag alles over uw woonwensen en blijft uw contactpersoon gedurende het hele traject. Als u dat wilt, werken we na het gesprek de eerste ontwerpschetsen uit.

Daarna stopt het niet

Na het ontwerpproces nemen wij, als u dat wilt, de vergunningaanvraag uit handen en begeleiden we het bouwproces. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het ontwerp, de aanvraag van vergunningen en de uitvoering. Wij zorgen ervoor dat alle uitvoerende partijen zich aan hun afspraken houden. We doen dat op een soepele manier: vriendelijk waar mogelijk en doortastend waar nodig. Onze betrokkenheid gaat zover als u wilt. Er komt veel op u af als u zelf bouwt. Wilt u aanvullend advies over de vloerafwerking, trappen, verlichting en de kleur van uw wanden? Het kan allemaal. Zo voelt uw huis straks van buiten én van binnen precies goed.