Woning laten bouwen – Architectuur Studio Wezenberg

Een woning laten bouwen

Een woning laten bouwen is geen eenvoudige opgave. Er komt heel veel bij kijken. Hierbij kunt u denken aan het laten maken van ontwerpen, het aanvragen van vergunningen, het contracteren van aannemers, het vaststellen van een budget en het bewaken van de planning. En natuurlijk moet er ook een goede begeleiding tijdens de bouw zijn. Dit kan allemaal behoorlijk overweldigend zijn. Maar met Studio Wezenberg staat u er niet alleen voor!

Studio Wezenberg, uw adres voor architectuur en bouwmanagement

Studio Wezenberg is hét adres voor wie een eigen woning wil laten bouwen. Wij beschikken over een team van ervaren architecten en projectleiders die u graag helpen om uw woonwensen te realiseren.

Behalve alle werkzaamheden op het gebied van architectuur, zoals het maken van schetsen en 3D ontwerpen en het verstrekken van aanvullend advies, kan Architectuur Studio Wezenberg u ook het bouwmanagement uit handen nemen.

Van ontwerp tot realisatie

Studio Wezenberg kan u gedurende het hele traject bijstaan; van het eerste ontwerp tot het afwerken van de laatste details!

Creatieve oplossingen

Ieder bouwkundig of installatietechnisch probleem wordt door ons beantwoord met creatieve oplossingen.

Vaste contactpersoon

Architect Guido Wezenberg is gedurende het hele traject uw vaste aanspreekpunt. Hij zorgt dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Volledige controle

Onze betrokkenheid bij uw project gaat zover als u dat wilt. U beslist zelf wat u aan ons wilt uitbesteden.

Professionele 3D ontwerpen

Dankzij onze professionele 3D ontwerpen krijgt u direct een beter beeld van hoe uw woning of bedrijfspand eruit komt te zien.

Altijd meedenkend

Onze mensen denken kritisch met u mee en stimuleren u om duurzame keuzes te maken waar u nog jaren lang profijt van heeft.

Tevreden opdrachtgevers

Aantal schetsen
Nieuwe ideeën
Tevreden klanten
Espresso's