Wonen op het Saronixterrein - Studio Wezenberg

Nieuwe wijk met industriële uitstraling

Wonen op loofafstand van het centrum, de Oude Ijssel en de Kruisbergse Bossen. Dit is allemaal mogelijk met een woning op het oude Saronixterrein. De uitstraling van de nieuwe wijk is geïnspireerd op het industriële verleden van het terrein en het verleden is dan ook terug te vinden in bijvoorbeeld het oude ketelhuis op de terrein dat behouden is gebleven.

De verkaveling van het oude Saronixterrein sluit aan op het thema ontspannen wonen. De gemeente van Doetinchem zet in op de kenmerken van ontspannen wonen, namelijk groene en ruime sfeer en een gemengde woonbebouwing. Voor het Saronixterrein betekent dit dat de gemeente inzet op groen en natuurinclusief bouwen. De gemeente wil het gebied zodanig ontwikkelen dat er een prettige leefomgeving ontstaat voor de bewoners.

Ontwerp uw woning samen met Studio Wezenberg!

Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen huis te laten ontwerpen en bouwen in een industriële style? Dan is dit uw kans! De recent uitgegeven kavels op het oude Saronixterrein lenen zich uitstekend voor het bouwen van moderne woningen met een knipoog naar de historie van het Saronixterrein.

Als specialist op het gebied van duurzame architectuur kan Studio Wezenberg u helpen om uw droom werkelijkheid te maken en een moderne woning te ontwerpen die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet en daarnaast ook voldoet aan alle duurzaamheidsnormen. Studio Wezenberg kan u tevens bijstaan met deskundig advies en bouwbegeleiding. Zo realiseren we samen een woning die gebouwd is om u gelukkig te maken, zowel nu als in de toekomst.

Impressie

Een recent gerealiseerde woning in Twello

Klanten over ons

Wilt u meer weten over wonen op het Saronixterrein?

Architectuur Studio Wezenberg vertelt u graag meer over de mogelijkheden!