Huis laten ontwerpen – Architectuur Studio Wezenberg

Uw eigen huis laten ontwerpen

Als het op een huis laten ontwerpen aankomt, dan zijn er talloze factoren waar u rekening mee moet houden. Behalve zorgen dat een ontwerp aan al uw wensen en behoeften voldoet, moet u ook al gaan nadenken over o.a. het aanvragen van vergunningen, het aanvragen van offertes bij aannemers en het maken van een realistische begroting. Het is dan wel zo prettig als u een goede architect heeft die u bij al deze zaken kan helpen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De architecten van Studio Wezenberg gaan veel verder dan alleen het op papier zetten van uw ideeën. We denken actief met u mee over pragmatische zaken als over bijvoorbeeld duurzame oplossingen. We zijn zeer goed bekend met alle aspecten van het ontwerp- en bouwproces, en kunnen u voor mogelijke valkuilen behoeden. Indien gewenst kunnen wij u ook andere zaken uit handen nemen, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van de benodigde vergunningen en de begeleiding van de uitvoering.

Uw eigen huis laten ontwerpen

Studio Wezenberg maakt het mogelijk om uw eigen huis te ontwerpen. Wij visualiseren uw ideeën en uw wensen!

Realistische begrotingen

We adviseren over haalbare budgetten en welke keuzes u kunt maken om ook op de lange termijn een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren.

Vaste contactpersoon

Architect Guido Wezenberg is gedurende het hele traject uw vaste aanspreekpunt. Hij zorgt dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Duurzame oplossingen

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en denken dan ook graag met u mee over het integreren van duurzame oplossingen in uw nieuwe huis.

Professionele 3D ontwerpen

Dankzij onze professionele 3D ontwerpen krijgt u direct een beter beeld van hoe uw woning of bedrijfspand eruit komt te zien.

Ook voor bouwmanagement

Behalve de ontwerpfase kunnen wij u ook de begeleiding tijdens de uitvoering en alle aspecten van bouwmanagement uit handen nemen.

Tevreden opdrachtgevers

Aantal schetsen
Nieuwe ideeën
Tevreden klanten
Espresso's