Duurzame architectuur – Architectuur Studio Wezenberg

Wat is duurzame architectuur?

Duurzame architectuur is een manier van ontwerpen waarbij men zoekt naar een balans tussen ecologische, economische en sociale belangen, waarbij rekening wordt gehouden met zowel het heden als de toekomst. Duurzame architectuur kan op verschillende manieren worden benaderd. De ene architect zal bij het ontwerpen de nadruk leggen op het gebruiken van duurzame materialen, de ander zoekt naar manieren om duurzame oplossingen (zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, een zonneboiler of een groen dak) in het ontwerp te integreren.

Studio Wezenberg en duurzame architectuur

Of u nu een woning of bedrijfspand door ons laat ontwerpen, we houden altijd rekening met de toekomst. Bij Studio Wezenberg staat de gebruiker altijd centraal. Daarom hechten we veel waarde aan aspecten zoals luchtkwaliteit, daglicht en duurzaamheid. We streven ernaar om voor u een ontwerp te creëren dat in alle opzichten aansluit op uw wensen. Nu, maar ook over 50 jaar.

Gespecialiseerd in duurzame architectuur

Architectonisch geïntegreerde duurzaamheidsoplossingen zijn bij Studio Wezenberg heel vanzelfsprekend.

Realistische begrotingen

We adviseren over haalbare budgetten en welke keuzes u kunt maken om ook op de lange termijn een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren.

Vaste contactpersoon

Architect Guido Wezenberg is gedurende het hele traject uw vaste aanspreekpunt. Hij zorgt dat u altijd weet waar u aan toe bent.

Een kritische blik

Uw wensen zijn natuurlijk leidend, maar we denken ook kritisch met u mee en dragen waar mogelijk duurzame alternatieven aan.

Professionele 3D ontwerpen

Dankzij onze professionele 3D ontwerpen krijgt u direct een beter beeld van hoe uw woning of bedrijfspand eruit komt te zien.

Aanvullend advies

We kunnen u ook adviseren op het gebied van isolatie, energiebesparing, vloerafwerking, verlichting en meer.

Tevreden opdrachtgevers

Aantal schetsen
Nieuwe ideeën
Tevreden klanten
Espresso's