Bouwtekening laten maken – Architectuur Studio Wezenberg

Een bouwtekening laten maken

Of het nu gaat om de bouw of de verbouw van uw droomhuis, een goede bouwtekening is van essentieel belang. In de eerste plaats helpt een bouwtekening om uw ideeën te visualiseren. Maar het is ook belangrijk om uw planning en uitgaves tijdens de realisatie beter onder controle te kunnen houden. U kunt veel onnodige kosten besparen als u van tevoren een helder beeld heeft van wat er precies moet gebeuren. Daarbij is een bouwtekening verplicht als u een vergunning moet aanvragen voor de bouw of verbouw, of wanneer u iets wilt veranderen aan de constructie of gevel van uw huis.

Over Studio Wezenberg

Onder leiding van architect Guido Wezenberg ontwerpt onze architectuur studio moderne woningen en bedrijfspanden met veel licht, lucht en ruimte. Het zijn strakke ontwerpen, met verrassende contrasten en sfeervolle elementen. Wij doen echter veel meer dan alleen bouwtekeningen en ontwerpen maken; u kunt ons ook inschakelen voor deskundig advies en het begeleiden van de daadwerkelijke (ver)bouw.

Professionele bouwtekeningen

U kunt bij Studio Wezenberg een professionele bouwtekening laten maken die als blauwdruk voor de bouw gebruikt kan worden.

Deskundig advies

We zijn goed bekend met alle aspecten van de bouw en kunnen u van deskundig advies voorzien.

Realistische begrotingen

Wij kunnen u deskundig advies bieden over haalbare budgetten en de keuzes die u daarvoor kunt maken.

Eén aanspreekpunt

Architect Guido Wezenberg is uw vaste contactpersoon. Hij houdt gedurende het hele traject intensief contact met u.

Aandacht voor duurzaamheid

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en denken graag mee over architectonisch geïntegreerde oplossingen voor het beter omgaan met energie.

Uiteenlopende diensten

Naast het maken van de bouwtekening en eventuele andere ontwerpen kunnen wij u ook van dienst zijn met o.a. begeleiding tijdens de uitvoering.

Tevreden opdrachtgevers

Aantal schetsen
Nieuwe ideeën
Tevreden klanten
Espresso's