Architect Arnhem – Architectuur Studio Wezenberg

Breed inzetbaar

Als dé architect in Arnhem en omstreken is Studio Wezenberg zeer breed inzetbaar. We werken samen met een breed scala aan opdrachtgevers, die stuk voor stuk heel verschillende wensen, behoeften en budgetten hebben. Of het nu gaat om de bouw van een bedrijfspand, de renovatie van een woning of de verbouw van een openbare ruimte, ons toegewijde team deinst voor geen enkele opdracht terug.

Meer dan visualiseren

Het maken van schetsen, bouwtekeningen en 3D-ontwerpen is slechts een deel van ons werk. Bij Studio Wezenberg gaan we namelijk verder dan alleen het visualiseren van uw ideeën. We denken kritisch met u mee en stellen alternatieven voor, zodat we u voor potentiële valkuilen kunnen behoeden en u kunnen helpen bij het maken van bewuste keuzes. We verstrekken deskundig advies en kunnen u zelfs begeleiding bieden bij de realisatie van uw project in Arnhem.

Focus op duurzaamheid

Bij Studio Wezenberg houden we gedurende het hele ontwerpproces rekening met zowel het heden als de toekomst. We zijn constant op zoek naar de ideale balans tussen sociale, ecologische en economische belangen, en besteden volop aandacht aan aspecten zoals duurzaamheid, luchtkwaliteit en daglicht. U bent bij ons dan ook verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam ontwerp dat in alle opzichten aansluit op uw wensen en behoeften.

Architect in Arnhem inschakelen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek bij Architectuur Studio Wezenberg!

Klanten over ons

Ik wil terug gebeld worden